+1.123.444.0000

[email protected]

AD LIBITUM VOICES

Grupul Ad Libitum Voices a apărut în noiembrie 2012, la Cluj-Napoca şi este unul dintre primele grupuri de pop opera din România. Pop opera înseamnă piese pop cunoscute reinterpretate în maniera operei sau operetei. Dar pop opera poate împrumuta cântece, arii, fragmente, motive din operă şi muzică clasică pentru a le converti într-o interpretare stilizată în stilul pop, al muzicii uşoare.

Termenul muzical ad libitum, provenit din latină, corespondentul italienescului a piacere, înseamnă libertate în interpretarea unui fragment muzical. El descrie cel mai bine activitatea artistică a grupului: diversitatea repertoriului şi amprenta personală asupra pieselor abordate.

Grupul este format din doi tenori, un bariton şi un bas, cu toţii absolvenţi ai Academiei de Muzică „Gheorghe Dima” din Cluj-Napoca, cu o bogată activitate artistică şi colaboratori ai Operei Naţionale Române din Cluj-Napoca.

ARPY & ZIP BAND

Sunt o trupă de cover care reunește instrumentiști, oameni de muzică cu experiență în domeniu, fiecare
aducând plus valoare acestui band. Studiile muzicale, colaborările cu nume cunoscute din muzica
românească sau internațională își pun amprenta pe sound-ul cover band-ului. Fiecare membru al trupei
Arpy & Zip Band a avut ocazia să își dovedească pregătirea muzicală și experiența în domeniu în cadrul
evenimentelor la care a cântat. Dintre numele cunoscute alături de care artiștii acestei trupe au urcat pe
scenă îi amintim pe celebrul tenor José Carreras , cunoscutul chitarist Steve Vai, Andra, Horia Brenciu,
Tudor Gheorghe, Paula Seling, Desperado, Raoul, Fuego, Compact, Mirabela Dauer, Adrian Sărmășan
și mulți alții.

Cântă cu mare bucurie la orice fel de evenimente, pentru a asigura buna dispoziție: nunți,
botezuri, evenimente corporate, party-uri private, etc. Pentru că astfel de petreceri sunt foarte diverse, ei abordează un repertoriu vast compus din piese vechi și noi, românești și internaționale. În calitate de formație de nuntă din Cluj, au prestat la peste 500 de evenimente de acest gen, reușind să fim sufletul petrecerilor la fiecare
dintre acestea.

DJ ALEX TRIPON

Alex Tripon este un nume pe care îl vei auzi cu siguranța dacă ești în căutarea unui DJ. Cu o experiență de peste 15 ani, mii de evenimente la activ, de la nunți la festivalul Untold, și o cultura muzicală eclectică, va avea cu siguranța rețetă muzicală pentru reușita evenimentului tău!