+1.123.444.0000

[email protected]

International Ballroom - Event Organizer

Pandemia ne-a afectat pe toți într-o oarecare măsură.

Cu atâtea povești tragice poate simți și tu că problemele tale nu sunt destul de grele încât să ai dreptul a fi trist(ă) sau furios(asă) pe situație. Totuși, aceasta nu este cea mai sănătoasă reacție.

Greul altora nu invalidează emoțiile tale. Dacă trebuia să te căsătorești în timpul pandemiei și în continuare ești nevoit(ă) să amâni nunta, cu siguranță este o experiență dificilă. E normal ca incertitudinea și faptul că nu poți face acest pas în viață pe care îl așteptai cu nerăbdare să impacteze negativ ultimul an.

Noi ne-am dori să putem pune capăt acestei experiențe mâine. Să anunțăm că redeschidem sala pentru evenimente și să promitem că totul va fi ok. Din păcate, nu suntem medici și nici responsabili de lege. Așa că ne aflăm în aceeași poziție ca și tine, așteptând vești mai bune decât până acum de la guvern… Odată ce se va anunța o schimbare clienții noștrii vor fi primi pe care îi contactăm, pentru a sărbători împreună. Însă acum nu îți putem oferi informații concrete sau garanții, iar noi preferăm liniștea față de promisiuni goale.

Asta nu înseamnă că nu suntem alături de tine. Am găsit alte mijloace prin care să te susținem. 😉

A trebuit să îți pui pe “pauză” planurile de nuntă, dar în spatele fiecărei nunți există o poveste de dragoste, o conecțiune magică, o viață de cuplu care începe. Toate acestea nu au dispărut odată cu amânarea petrecerii. Redirecționează-ți atenția înspre aceste aspecte și timpul până la nuntă va trece mult mai repede. În plus, munca pentru relație va avea multe beneficii în viitor, chiar și după nuntă.

De aceea, noi îți oferim workshop-uri și cursuri despre cum e să locuiți împreună, partea financiară a relației și alte schimbări la care trebuie să te adaptezi în cuplu. Dacă există o întrebare sau dificultate pe care o ai, completează ACEST CHESTIONAR și spune-ne care e, pentru a ne putea adapta la problemele și curiozitățile tale.

Nu ești singur(ă), suntem aici pentru tine! Dacă ai și alte idei despre cum te putem ajuta, nu ezita să ne scrii în comentarii sau pe email (hyperlink email).