+1.123.444.0000

[email protected]

International Ballroom - Event Organizer

Este ora 4 dimineața, soarele nu a răsărit, însă Ana da. Machiaj, coafor, rochie, voal și două cafele mai târziu, Ana e pregătită de nuntă.

Nici Mihai nu e mult mai odihnit. El e treaz de la 5. La 7 pleacă spre casa miresei după cum e tradiția (dar nu înainte să ia nașii), iar de acolo se îndreaptă toți nuntașii înspre starea civilă. Trebuie să ajungă pe 10 fix, deoarece au trebuit să aștepte la miezul nopții de revelion pentru a rezerva așa oră bună într-o sâmbătă și nu vor să-și piardă rândul.

Din păcate, toate programările se întâmplă cu 20 de minute întârziere. Astfel, termină prea târziu cununia civilă și întârzie la biserică. Poate nu a fost o idee bună să își lase fix o oră pentru drum, când atât de mult durează drumul…

Deoarece au întârziat, preotul ia pe altcineva înaintea lor și se mai lungește ziua puțin. În acest moment și Ana și Mihai sunt obosiți și stresați. Măcar la Ana nu se vede la fel de tare; după ce a renunțat la o oră de somn pentru cel mai bun machiaj, anticearcănul ar putea ascunde și două nopți nedormite.

Încă două ore de stat în picioare, care pe tocurile Anei par mai mult ca șase, după care urmează pozele. Invitații se îndreaptă către sala de evenimente, în timp ce mirii se plimbă timp de o oră printr-un peisaj ca rupt din poveste, dorindu-și mai bine un dormitor (pentru un pui de somn, tu la ce te-ai gândit?).

A venit în sfârșit vremea petrecerii, care trece ca printr-un val de ceață. Dacă vrei să poți bea un pahar de șampanie fără consecințe trebuie să fi bine odihnit, iar până acum am definit clar că nu e cazul pentru mirii noștrii. A doua zi, Ana și Mihai se trezesc după zece ore de somn încă obosiți, (nu isi aduc aminte clar ce s-a intamplat/ au fost prea obositi sa se bucure de ea).

Orice miri care visează la nunta perfectă ar face tot posibilul să nu aibă experiența Anei și a lui Mihai. Însă cum poți fi sigur că nu ți se va întâmpla și ție? Simplu – nu le fă pe toate în aceeași zi.

Compară evenimentele de mai sus cu nunta Mariei și a lui Paul:

Amândoi se trezesc între 8 și 9, bine odihniți și așteptând cu nerăbdare ziua.

Starea civilă a luat deja loc, într-o însorită zi de joi petrecută alături de familie și prieteni apropiați. Fără stres, fără rezervare făcută cu un an înainte, fără alergat contra cronometru. Astfel, Maria și Paul sar un pas și câștigă două ore. Primul eveniment al zilei sunt pozele, în care se vede entuziasmul și emoția pe fețele mirilor.

Cununia religioasă se întâmplă în aceeași locație ca sala de evenimente, într-un spațiu adiacent special amenajat. Mirii și invitații sunt scutiți de încă un drum – mai mult timp pentru distracție. (În această poveste poți înlocui cu ușurință cununia civilă cu cea religioasă, evenimentele au loc exact la fel.)

Când vine vremea petrecerii, mirii sunt încă fresh și pregătiți de chef. Petrecerea nunții este o noapte extraordinara – plină de dans, mâncare delicioasă, zâmbete și momente de neuitat.

Crede-ne, am văzut destule nunți încât să știm despre ce vorbim. Diferența dintre nunta Anei și a Mariei este foarte clară: Maria a înțeles că nu le poate face pe toate într-o singură zi, sau nunta ei va părea ca o sarcină.

Dacă poți ține cununia civilă sau religioasă în aceeași locație cu petrecerea e un bonus, și poate deveni un criteriu când îți alegi sala. Și noi oferim această posibilitate (întrebați managerul sălii despre asta când veniți în vizită).